Valige mind Tallinna linnapeaks!

Valige mind Tallinna linnapeaks! Ja miks just mind?

Kas olete väsinud sellest, et bussid sõidavad linna oodatust 3 korda kauem hommikuti ning istuvad pärast õhtul oma maagilistest kohtadest tulles ka ummikus? Mul on selleks lahendus, me ehitame kiired ja vihased hõljukbussid, mis lendlevad Tallinna teedel nagu Aladdin oma vaibaga, te ei pea enam kunagi muretsema asfalt teedel vaikselt suremise peale!

Kas olete väsinud pidevast pimedusest Tallinnas ja selle ümbruses eriti praegusel talvisel ajal? Mul on selleks lahendus, me ehitame igalepoole linna peale suured päikest imiteerivad projektorid mis teevad taeva säravamaks kui colgate teie naeratuse ning te ei pea talve masenduse pärast enam kunagi muretsema!

Kas tunnete vahel, et linnas ei toimu piisavalt palju üritusi? Olge mureta meil oma tiimiga on mõttes mitmeid huvitavaid üritusi mis haaraks kogu rahva kaasa. Üks üritus mis meil mõttes on kujutab endas ise olemast 10 minutiks linnapea ning mängus on 6-sed tiimid kus üks siis on 10 minutiks linnapea ning üks sessioon kestab tund aega, siis saab igaüks olla linnapea ja jagada oma rahvale ehk 5le inimesele ülesandeid ja pakkuda välja neile erinevaid võimalusi ja vastavaid lahendusi ning sellega selgitame välja parima linnapea! Teiseks mänguks oleks politseinik ja pätt, kus 5ne tiim viib korda “kuriteo” ning 5 inimesel tiimil on tund aega, et uurida välja kuidas see korda saadeti, tõendeid koguma ja peavad seadma lõksu nende teise 5 inimese kinnipüüdmiseks, tegevus on jaotatud ühe suure lossi peale. Kolmas idee on üllatus mida te saate teada alles siis, kui olete valinud mind linnapeaks, aitäh lugemast!

Leave a comment